diumenge, 25 de març del 2012

UNA RUTA PER GALICIA I CASTELLA I LLEÓ

Els papàs de na Noa avui ens visiten a l'aula. Ens han explicat, amb moltes fotografies, com és la seva terra: Galicia i Castella i Lleó. Hem pogut cercar en quin lloc de la peninsula es troba, com és la seva terra, quins animals podem trobar diferens als de Menorca, menjars típics,el seu clima, l'idioma, etc.També els fillets i filletes que tenen familiars fora de Menorca, han pogut cercar les diferents províncies i països en el mapa. Ha sigut ben entretingut!!! Moltes gràcies...
He posat sa música d'una pel-lícula que li agrada molt a na Noa: CARS.

dimecres, 21 de març del 2012

MÉS FOTOS!!!

TOT I QUE SA MÚSICA NO HI TREU GAIRE AMB ES TEMA, SA VERITAT ÉS QUE TAMPOC NO N'HI HA CAP ALTRE QUE N'ADRIÀ ES SENTI MÉS IDENTIFICAT. DE FET, A TOTS AQUELLS QUI ELS AGRADI LA FESTA, TAMBÉ VOS AGRADARÀ. A ELL LI ENCANTA!!!

diumenge, 18 de març del 2012

VISITAM LES DEPENDÈNCIES DE LA POLICIA LOCAL

N'Adrià vol compartir amb la resta de companys quina és la feina que fa son pare, en Natxo. Així que na Magda, sa mamà de n'Adrià, ens acompanya fins les dependències de la policia local d'Alaior. Allà ens espera en Natxo, que ens vol explicar on treballa i quina és la seva feina. Ens ha pogut ensenyar què duen els policies que veim pel carrer, com és un cotxo policial per dintre, etc. Els fillets i filletes s'han mostrat molt emocionats, fins i tot, qualque fillet ara vol ser policia quan sigui gran!!!
Tenim més fotos que vos passaré en un altre vídeo. Sa meva càmara va fallar un poquet!!!

VISITAM EL TALLER DE LA FAMÍLIA DE N'AINA

Na Sandra, sa mamà de n'Aina, ens ha vingut a buscar per a anar a conèixer el seu lloc de feina, Carpinteria Toyo. Allà hem trobat en Jaume que ens ha explicat què hi fan en aquest taller. Hem pogut veure com treballen la fusta per poder fer portes, mobles de bany, cuines, etc. Ens ho hem passat molt bé!!!
Vos pos sa cançó que més canten els fillets dins s'aula (que consti que no els hi he ensenyat jo). Sé que a n'Aina també li agrada molt!! Ale idò... a ballar!!!!

diumenge, 4 de març del 2012

ARA SÍ.....DIT I FET!!

BERENAM D'UN "DIT I FET"

Na Lali, sa mamà de na Laia, ens ha mostrat com fer un dit i fet. Un pastís ben senzill, anticrisis, que ha entretengut molt als fillets i fillets. No hem tengut prou ulls per aturar aquells dits que volíem fer una muadeta en es plat!!!!!MMMMM...QUÈ BO!!! GRÀCIES LALI!!!
Ah! Esper que balleu quan escolteu sa música, és sa nº2 de la classe de la mar. Un altre vídeo ja vos posaré sa número 1. Els fillets i filletes la canten molt.

MÉS FOTOS...

ANAM A FER PSICO A S'ESCOLA ES POUET

Na Sara ens ha preparat una sessió de psico al seu lloc de feina: EI ES POUET. Acompanyada del seu amic Daky ens ha fet passar una estona ben divertida. Els fillets i filletes han pogut xalar molt en un espai diferent, materials nous i diversos...un gust!!! MOLTES GRÀCIES!!!