dimarts, 19 de juny del 2012

FEIM ALFAJORES!!! (2ºPART)

Després de preparar els alfajores, sa mamà de n'Olivia ha maquillat a aquells fillets que volien. Ella ha vingut a l'aula amb un peix pallasso pintat a la cara. A molts fillets els ha fet il-lusió també anar maquillats!!! ÉS UNA ARTISTA!!!

FEIM ALFAJORES!!!

Na Jaqui, sa mamà de n'Olivia, ens ha ensenyat com preparen a casa els alfajores, una galleta típica d'Argentina. Després les hem farcides de crema d'avellanes i les hem posades guapes amb confitets de colors. Han sigut boníssims!!! Mirau quina gana!!!

diumenge, 10 de juny del 2012

UN CONTE: "ELS TRES PORQUETS"

Na Marta, sa mamà de na Bet, ha vingut a classe per explicar-nos un conte molt conegut per a tots, els tres porquets.Però aquest tenia sorpresa!! Amb l'ajuda de na Bet han canviat el final del conte convertint el llop en el nostre amic!. Ens ha encantat i hem rigut molt!!!

DANSA: "ESTRELLES DE MAR"

DANSA: "ESTRELLES DE MAR"

Na Mª Jesús, sa mamà d'en Manel, ha entrat a sa nostra aula per ensenyar-nos una dansa relacionada amb el projecte de la mar: "ESTRELLES DE MAR". Després de ballar una mica, ens ha preparat pasta de sal per fer una estrella de mar. Ens ho hem passat molt bé!! Per fer sa pasta de sal necessitam: 2 gots de farina 1 got de sal 1 got d'aigua un poc de colorant o pintura témpera. Quan sa figura està feta s'ha de coure per a què quedi fort. ARA A CANTAR I BALLAR!!!